Contact

 

 

 

 

 

Het eerste contact 

Wanneer u in contact wil komen met ons om iets te vragen of eventueel een afspraak te maken, dan kan dat via mail:  info@logopediepraktijktessydonker.nl of via telefoon 040-2230155.

 

Aangezien mail en antwoordapparaat dagelijks gelezen c.q. afgeluisterd worden kunt u er zeker van zijn dat we snel reageren!

 

Beschikt u over mail dan kunnen we u voorafgaand aan de eerste afspraak alvast een intake-formulier sturen waarop u alvast de basisgegevens invult als naam geboortedatum BSN-nummer etc. Daardoor hebben we tijdens het intakegesprek meer tijd om uw logopedische klacht te bespreken.


De eerste afspraak 

De eerste afspraak staat in het teken van kennismaking, gegevens uitwisselen, en het in kaart brengen van uw logopedische hulpvraag. We bespreken de huisregels en sluiten een behandelovereenkomst. U vindt dit formulier ook op deze site op het  "prikbord" onder "wetten, regelgeving afspraken..."

Soms kan er al een begin worden gemaakt met het onderzoek.

Breng voor deze eerste afspraak uw verwijzing, identiteitsbewijs, en verzekeringspasje mee.

Privacy

Tijdens een intake-gesprek kunnen vertrouwelijke zaken ter spraken komen. Wij werken volgens de Europese richtlijn AVG en WGBO (Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst). U kunt erop vertrouwen dat we zorgvuldig omgaan met uw privacy. Op deze website vindt U de volledige privacy-policy terug onder “prikbord, regels en wetten”

 

 

 

Vervolgens

Na het eerste gesprek maak ik een plan van onderzoek. Deze onderzoeken kunnen, afhankelijk van de hulpvraag, één of meerdere sessies in beslag nemen. Van de resultaten maak ik een verslag en een handelingsplan met daarin onder andere de doelstellingen, de werkwijze en een schatting van het aantal behandelingen om de doelstellingen te bereiken.

Dit zal met u worden besproken. Zo nodig en met uw toestemming nemen we vervolgens contact op met bijvoorbeeld school of andere betrokken partijen. We hebben de ervaring dat de resultaten beter worden en sneller bereikt worden door samenwerking!

Aan de logopedische behandeling zit ook huiswerk vast! Er zal thuis geoefend moeten worden. Het kan zijn dat u, bijvoorbeeld als ouder van een cliëntje, daar wat begeleiding aan moet geven.