Welkom bij de Logopediepraktijk van Tessy Donker

Wie wij zijn

Bij Logopediepraktijk Tessy Donker werken we op dit moment 2 logopedisten. Tessy Donker; naast all-round logopedist ook dyslexiespecialist en al 25 jaar eigenaar van de praktijk, en Tamara Steneker, ook all-round maar ook gespecialiseerd in pré-verbale logopedie. Zij is vorig jaar afgestudeerd en sinds maart 2017 werkzaam bij de praktijk op dinsdag, woensdag en vrijdag. Door haar komst is de wachtlijst opgelost en kunt u meteen bij ons terecht!


We zijn er voor u

We hebben een allround logopedie praktijk. Dat betekent dat u met bijna al uw logopedische klachten bij ons terecht kunt. U kunt daarover meer lezen onder de kop stoornissen. We behandelen cliënten van iedere leeftijd. Zo nodig behandelen we cliënten aan huis. Uw eerste afspraak is al binnen een week.


Nieuw in 2018, een gratis inloopspreekuur

Iedere dinsdagmorgen tussen 10.00 en 11.00 uur kunt u gewoon binnenlopen met vragen die u heeft over taal, spraak stem en gehoor. We zitten klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen met uw vragen 040-2230155.


Hoe wij werken

Daarover vindt u meer algemene informatie onder contact, en specifiek op logopedisch gebied onder stoornissen.


Hoe wij omgaan met privacy

Daarover vindt u meer informatie op het Prikbord onder privacy-policy. Vanaf mei 2018 de strenge AVG-regels omtrent privacy van kracht. Wij gaan erg serieus om met uw gegevens en doen er alles aan om uw privacy te waarborgen. De komende weken zijn we flink aan de slag om op 25 mei AVG-proof te zijn.


Waar wij voor staan